Креативност

Иновативност

Оригиналност

Имагинација

 

Биди новинар за „Медиум“

Испрати ни го твојот текст на medium@medium.edu.mk и ние ќе го објавиме :)

Испрати

Фаца на месецот

Ана Јакимска, режисер

Петок, 29 Септември 2017 08:39

Мисија ми е да го менувам светот

Ана Голејшка, поетеса и граѓански активист

Лука Ѓорѓиевски, вокал и гитарист во бендот „Фанк шуи“

Самуел Жбогар, шеф на Делегацијата на Европската Унија во Скопје

Постојам за да ја направам публиката среќна

Средношколци од „Карев“ го интервјуираа актерот Атанас Атанасовски

Васил Зафирчев

Игор Алексовски

Даниел Шијаковски

Матеј Поп Дучев

Мартин Ѓоргоски, главен лик во филмот „Џган“

Ана Костовска

Стојанче Стоилов, ракометар

Огнен Јанески

 Ѓорги Ставриќ, Средношколски пленум

 Марјан Георгиевски, актер

Сашко Коцев, актер

Слободанка Чичевска, актерка

Среда, 18 Февруари 2015 12:38

Креирам и остварувам

 Ива Спасовска, моден дизајнер

Огнен Јанески, ТВ водител

Петок, 26 Декември 2014 08:00

Уживам во неврзан муабет

 Жаре „Еден на еден“

Понеделник, 15 Декември 2014 12:01

Сé се сведува на 1% талент и 99% работа

Зои Блаж, пејачка

Ана Јовковска, новинарка

Четврток, 11 Декември 2014 11:45

Знам, многу сонувам

Интервју со младата поетеса Бека

 Марија Јаневска, писателка

Драган Спасов – Дац

Бени „Нонстоп“

Страница 1 од 2
Оваа веб-страница е изработена со помош на Европската Унија во рамките на проектот Коалиција за медиумска писменост. За објавените содржини е одговорна Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и истите нужно не ги одразуваат ставовите на Европската Унија.

Адреса

ULICA
ул. Јуриј Гагарин 17-1/1
GRAD
1000, Скопје
WEB
Република Македонија

Контакт

БРОЈ
02 / 3090 004
МЕЈЛ
medium@medium.edu.mk