Креативност

Иновативност

Оригиналност

Имагинација

 

Биди новинар за „Медиум“

Испрати ни го твојот текст на medium@medium.edu.mk и ние ќе го објавиме :)

Испрати
е-Медиум

Последното издание на е-Медиум

28.12.2017
Во четврток излегува декемврскиот број на „Медиум“. Имаме фото-репортажа за #МедиумскиДен 2017 кога 100-тина средношколци посетија различни медиуми. Истражувавме какви попусти за средношколци има за зимскиот распуст. Ученичка од СУГС Гимназија „Јосип Броз Тито“ - Скопје го интервјуираше режисерот Дарио Јанковиќ за тоа како се роди идејата за спотот за новата песна на Тоше Проески.
Прочитај

2017 година

image
image
image
image
image
image
image
image

2016 година

image
image
image
image
image
image
image

2015 година

image
image
image
image

2014 година

image
image
image

2012 година

image
image
image
image

2011 година

image
image
image
Оваа веб-страница е изработена со помош на Европската Унија во рамките на проектот Коалиција за медиумска писменост. За објавените содржини е одговорна Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и истите нужно не ги одразуваат ставовите на Европската Унија.

Адреса

ULICA
ул. Јуриј Гагарин 17-1/1
GRAD
1000, Скопје
WEB
Република Македонија

Контакт

БРОЈ
02 / 3090 004
МЕЈЛ
medium@medium.edu.mk