Креативност

Иновативност

Оригиналност

Имагинација

 

Биди новинар за „Медиум“

Испрати ни го твојот текст на medium@medium.edu.mk и ние ќе го објавиме :)

Испрати

Јас мислам вака

Elena SokoloskaЕле­на Со­ко­ло­ска, СОУ Гим­на­зи­ја „Мир­че Ацев“, При­леп

Jana KostovskaЈа­на Ко­стов­ска, СУГС „Ни­ко­ла Ка­рев“, Скоп­је

Nikolija PehcevskaНи­ко­ли­ја Пех­чев­ска, СУГС „Ор­це Ни­ко­лов“, Скоп­је

Vo kakvo uciliste ucam a vo kakvo bi sakala da ucamМихаела Неделковска, ученичка во СУГС „Никола Карев“, Скопје

Kakva e taa nauka samo na hartijaМарија Јованова, ученичка во СОУ „Добри Даскалов“, Кавадарци

Сара Николова и Викторија Панова, СОУ „Гоце Делчев“, Велес

Дора Смилевска, СУГС „НиколаКарев“, Скопје

JAS MISLAM VAKA Monika StojanovskaМоника Стојановска, СОУ „Митко Пенџуклиски“, Кратово

elena saveska jas mislam vakaЕлена Савеска, ОСЕУ „8-ми Септември “, Тетово

Бисера Наумовска, СУГСГ Орце Николов

Ivona Markovska Jas Mislam VakaИвона Марковска, СОУ „Јосип Броз Тито“, Битола

sto e normalno jas mislam vakaЕлена Савеска, ОСЕУ „8-ми Септември “, Тетово

Obrazovanie abe ajde melani cvetkovskaМелани Цветковска, СУГС „Орце Николов“, Скопје

glasot na mladite anastasija jurkovskaАнастасија Јуруковска, СУГС „Никола Карев“, Скопје

kade otide detskata srekja sara stojanovskaСара Стојановска, СОУ „Јосип Броз Тито“, Битола

 

obrazovanie abe ajdeДеница Ангеловска, СУГС „Орце Николов“, Скопје

nedostatoci na naseto obrazovanieЈован Иловски, СОУ „Здравко Чочковски”, Дебар

Оваа веб-страница е изработена со помош на Европската Унија во рамките на проектот Коалиција за медиумска писменост. За објавените содржини е одговорна Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и истите нужно не ги одразуваат ставовите на Европската Унија.

Адреса

ULICA
ул. Јуриј Гагарин 17-1/1
GRAD
1000, Скопје
WEB
Република Македонија

Контакт

БРОЈ
02 / 3090 004
МЕЈЛ
medium@medium.edu.mk