Креативност

Иновативност

Оригиналност

Имагинација

 

Биди новинар за „Медиум“

Испрати ни го твојот текст на medium@medium.edu.mk и ние ќе го објавиме :)

Испрати

Јас мислам вака

stefan mitik jas mislam vakaСтефан Митиќ, СУГС „Орце Николов“, Скопје

Lazara Stojkova Jas mislam vakaЛазара Стојкова, СОУ "Ванчо Прке", Виница

Izabela Jovanova Jas mislam vakaИзабела Јованова, СОУ Гимназија „Славчо Стојменски“, Штип

Jas mislam vaka Ivana MincevaИвона Минчева, СУГС „Орце Николов“, Скопје

Jas mislam vaka Kanita Ajdini i Ena KjerimiКанита Ајдини и Ена Ќерими, СУГС „Зеф Љуш Марку”

Jas mislam vaka Lile StefanovskaЛиле Стефановска, СУГС „Јосип Броз - Тито“, Скопје

Jas mislam vaka ivana kunovskaИвана Куновскa, СОУ Гимназија „Јосип Броз Тито“, Битола

Jas mislam vaka Ivona MarkovskaИвона Марковска, СОУ Гимназија „Јосип Броз Тито“ - Битола

Jas mislam vaka Jovana JordanovskaЈована Јордановска, СОУ „Перо Наков“ - Куманово

Jas mislam vaka Viktorija AngelovskaАнгеловска Викторија, СУГС „Орце Николов“ - Скопје

Jas mislam vaka Ana Marija ZafirovaАна Марија Зафирова, " Кочо Рацин" Свети Николе

Jas mislam vaka Dea BalkanskiДеа Балкански, СОУ „Свети Кирил и Методиј“- Неготино

Jas mislam vaka Mia DarkovskaМиа Дарковска, Гимназија „Јосип Броз – Тито“ – Битола

Jas mislam vaka Igno JancevИгно Јанчев, СОУ „Свети Кирил и Методиј“ - Неготино

Jas mislam vaka Tijana AtanasovskaТијана Атанасовска, СОУ „Свети Кирил и Методиј“ - Неготино

Jas mislam vaka Gabriela LeskovaГабриела Лескова, СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес

Jas mislam vaka Ivan MitrovskiИван Митревски, СУГС „Јосип Броз-Тито“ - Скопје

Оваа веб-страница е изработена со помош на Европската Унија во рамките на проектот Коалиција за медиумска писменост. За објавените содржини е одговорна Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и истите нужно не ги одразуваат ставовите на Европската Унија.

Адреса

ULICA
ул. Јуриј Гагарин 17-1/1
GRAD
1000, Скопје
WEB
Република Македонија

Контакт

БРОЈ
02 / 3090 004
МЕЈЛ
medium@medium.edu.mk