velesani za zastita na zivotnite 1
ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

Велешани го кренаа гласот за заштита на животните (вест)

15.11.2017 год. | < 1 мин. читање

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

Втора документарна емисија од серијалот „Инклузија“ на тема инклузивно образование

25.10.2017 год. | < 1 мин. читање

nema reagensi za retki bolesti
ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

Нема реагенси за ретки болести, во странство плаќаат и по 5.000 евра за дијагноза

4.10.2017 год. | 6 мин. читање

Inkluziva intro
ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

Дводневна обука за медиумска писменост за лица со попреченост и нивните семејства

14.09.2017 год. | 2 мин. читање

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

Инклузија преку медиуми

11.09.2017 год. | < 1 мин. читање

ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

„Инклузија“ – нова емисија на ТВ Плус

29.08.2017 год. | 2 мин. читање

trka retki bolesti
ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

Двајца болни од ретката болест ФАП може да починат оти лекот не е набавен

1.08.2017 год. | 3 мин. читање

nema reagensi za retki bolesti
ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

Страшно е сознанието дека никаде нема лек за болеста на твоето дете, вели мајка на момче со Алпортов синдром

24.07.2017 год. | 5 мин. читање

josif ihtioza 0322898932
ИНИЦИЈАТИВИ - МАМИЛ

Не отфрлајте нѐ, и ние можеме да работиме, вели Јосиф, момче со ретка болест на кожата

13.07.2017 год. | 5 мин. читање