Медиумски објави

Факултети.мк: Младите во Македонија безрезервно им веруваат на естрадните личности

30.10.2018 год. | 8 мин. читање

Медиумски објави

Нова Македонија: Средношколците од Куманово учествуваа во медиумска лабораторија

19.03.2018 год. | < 1 мин. читање

Медиумски објави

Телевизија 24: Конференција за медиумска писменост

23.02.2018 год. | < 1 мин. читање

Медиумски објави

Кумановски муабети: Конференција за медиумската писменост во образовниот систем

23.02.2018 год. | < 1 мин. читање

Медиумски објави

Сител: Конференција за медиумската писменост во образовниот систем

23.02.2018 год. | < 1 мин. читање

Медиумски објави

Мета.мк: Како образовниот систем да се справи со предизвикот на медиумската писменост

23.02.2018 год. | 2 мин. читање