d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Прочитај повеќе за медиумската писменост

Прирачник за медиумска писменост за млади, за медиуми и за граѓански организации

Прирачник за јавниот интерес во новинарството

Краток водич за млади за медиумска писменост

Истражувања и анализи

ИКС ја истражува медиумската писменост на неколку нивоа, со посебен интерес на образованието, медиумите и младите.

Медиумската писменост во Македонија: обид за имплементација во основното образование

Медиумската писменост во Македонија: алката што недостасува за активно граѓанство