Интервју со Марко Павловски студент на размена во Америка преку кл-ѕес програмата

Активирај се, 06.06.2024 год.

Средношколецот Лука Стојчев од Свети Николе e државен првак во пинг-понг

Активирај се, 28.05.2024 год.

Матурантите од Гевгелија го одиграа матурскиот квадрил  

Активирај се, 21.05.2024 год.

Најголем предизвик е брзиот развој на технологијата

Активирај се, 14.05.2024 год.

Динамично и одговорно – новинарството низ призмата на една студентка

Активирај се, 14.05.2024 год.

Моќта на технологијата за да се „спакува“ ТВ прилог

Активирај се, 14.05.2024 год.

Младата гевгеличанка Михаела Попова ќе им суди на најдобрите светски тенисери

Активирај се, 30.04.2024 год.

Фолклорот е чувар на идентитетот на еден народ

Активирај се, 26.04.2024 год.

Женскиот тим на СОУ „Јосиф Јосифовски“ од Гевгелија освои прво место на регионалниот натпревар во Велес

Активирај се, 19.04.2024 год.