Како да користите вештачка интелегенција за новинарски приказни?

Активирај се, 11.06.2024 год.

Ни треба лек за пропагандата на фармацевтските гиганти

Анализирај, 31.05.2024 год.

Средношколецот Лука Стојчев од Свети Николе e државен првак во пинг-понг

Активирај се, 28.05.2024 год.

Повик за средношколски камп за медиумска писменост 2024

Активирај се, 20.05.2024 год.

Државните универзитети заглавени во бирократски процедури

Активирај се, 14.05.2024 год.

Динамично и одговорно – новинарството низ призмата на една студентка

Активирај се, 14.05.2024 год.

Лагите на екстремната популистичка десница

Анализирај, 30.04.2024 год.

Како да избегнеме тивката закана од агресијата да прерасне во навика?

Активирај се, 29.04.2024 год.

Фолклорот е чувар на идентитетот на еден народ

Активирај се, 26.04.2024 год.