Посебен третман на медицинскиот отпад за чиста животна средина

Активирај се, 22.07.2024 год.

Повреди на работното место

Активирај се, 22.07.2024 год.

Меѓуврсничкото насилство меѓу средношколците

Активирај се, 18.07.2024 год.

Што прават средношколците на Кампот за медиумска писменост 2024?

Активирај се, 17.07.2024 год.

Вештачката интелигенција станува моќно оружје за ширење пропаганда

Анализирај, 03.07.2024 год.

Младите веруваат дека имаат моќ и знаење за да ја сменат лошата состојба во државата

Активирај се, 28.06.2024 год.

Како да користите вештачка интелегенција за новинарски приказни?

Активирај се, 11.06.2024 год.

Ни треба лек за пропагандата на фармацевтските гиганти

Анализирај, 31.05.2024 год.

Средношколецот Лука Стојчев од Свети Николе e државен првак во пинг-понг

Активирај се, 28.05.2024 год.