Мемоарите на една извидничка

Активирај се, 22.02.2024 год.

14 февруари – Ден на љубовта и лозарите

Активирај се, 14.02.2024 год.

Водич за наставници за играта Чичко Мрчатор

Активирај се, 05.02.2024 год.

20 нешта кои нѐ очекуваат во 2024 година на полето на вештачка интелигенција

Анализирај, 30.01.2024 год.

Графити – вандализам или уметност?

Активирај се, 18.01.2024 год.

Антички мумии на вонземјани од пустините на Перу 

Анализирај, 17.01.2024 год.

Дезинформации во економијата: Како се манипулира јавноста со бројките?

Вести, 15.01.2024 год.

Натуралните показатели: Можности за манипулација во јавноста

Анализирај, 12.01.2024 год.

Проблемот со презентацијата на нивото на јавниот долг

Анализирај, 12.01.2024 год.