Женскиот тим на СОУ „Јосиф Јосифовски“ од Гевгелија освои прво место на регионалниот натпревар во Велес
Активирај се | Создадено од вас

Женскиот тим на СОУ „Јосиф Јосифовски“ од Гевгелија освои прво место на регионалниот натпревар во Велес

19.04.2024 год. | < 1 мин. читање

Писменоста на иднината - клучна компетентност за поединците и општествата да напредуваат во 21 век
Активирај се | Создадено од вас

Писменоста на иднината – клучна компетентност за поединците и општествата да напредуваат во 21 век

15.04.2024 год. | 4 мин. читање

Безбедноста на младите во Скопје
Активирај се | Создадено од вас

Безбедноста на младите во Скопје

9.04.2024 год. | 3 мин. читање

Во Скопје нема албанска книжарница
Активирај се | Создадено од вас

Во Скопје нема албанска книжарница

8.04.2024 год. | 4 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

„Еве ти пари, заврши ми работа“ – Може ли Македонија да стане држава без корупција?

4.04.2024 год. | 4 мин. читање

Студентски дом „Гоце Делчев“ - подобрени услови, зголемен непотизам
Активирај се | Создадено од вас

Студентски дом „Гоце Делчев“ – подобрени услови, зголемен непотизам

3.04.2024 год. | 5 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

Средношколците учат да „намирисаат“ медиумска лага

3.04.2024 год. | 6 мин. читање

Со претставата „И сега, што правиме“ заврши проектот за медиумска писменост „Јас=Медиум“
Активирај се | Создадено од вас

Со претставата „И сега, што правиме“ заврши проектот за медиумска писменост „Јас=Медиум“

2.04.2024 год. | 2 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

Инклузијата на учениците со попреченост – предизвик за образовниот систем во државава

2.04.2024 год. | 6 мин. читање