Активирај се | Создадено од вас |

Младите vs. дезинформациите 2.0 

feat-img

Со средношколците од СОУ „Гоце Делчев“ од Валандово разговаравме за дезинформациите, дали ги препознаваат и како, за информација за Шакира која ги прелажала сите, но дали кога забележале дезинформација ја пријавиле.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии

Новинар: Сузана Мицева 

Снимател: Кире Пиличев 

Монтажер: Ристо Душковски