Активирај се | Создадено од вас |

Дали ноќниот живот во Скопје ја губи атмосферата?

feat-img

Во Скопје има многу клубови кои им нудат едноличност на гостите, иста понуда, иста музика… Главниот град мора да го унапреди својот ноќен живот и да овозможи ноќни клубови за забава по сечиј вкус. Видео на Ивана Николоска Прошева и Јована Трајковска.

 

Видеото е изработено како завршна задача на мастер часовите за медиуми и новинарство, организирани од Институтот за комуникациски студии и ИРЕКС во рамките на проектот на УСАИД за медиумска писменост „Младите размислуваат“.