Активирај се | Создадено од вас |

Доживотно искуство на кампот за медиумска писменост во Штип

feat-img

Правењето на ТВ емисии, фото стории, новинарски текстови беа само дел од темите со кои се запозна Тамара Тодева учесничка на кампот за медиумска писменоста во Штип. „Се надевам дека сите ќе имаат можност да присуствуваат на една ваква прекрасна програма.“ вели таа. Погледнете го видеото во кое го сподели своето искуство.