Активирај се | Создадено од вас |

Државните универзитети заглавени во бирократски процедури

Долги редици, нецелосна документација, потписи од професори што недостасуваат во индексот… ова ги чека македонските студенти на почетокот и крајот на секој семестар. Зошто државните универзитети се заглавени во бирократски процедури? Видеото е изработено за МТВ1 од Стефан Атанасовски Трајковиќ во рамките на праксата од Мастер часовите за медиуми и новинарство.