Активирај се | Создадено од вас |

Можност да се научи повеќе за новинарството

feat-img

Да се биде на средношколскиот камп за медиумска писменост за Давид Михајлов преставуваше можност да се научи повеќе  за новинарството, како се спрема  ТВ емисија од избор на тема до снимање и монтажа, како се прави фото сторија но и да се биде медиумски писмен. Погледнете го видеото и дознајте какво е искуството на Давид од летниот камп за медиумска писменост.