Активирај се | Создадено од вас

Kако туризмот влијае врз животната средина?

feat-img

Дали туризмот и заштитата на животната средина може да коезгистираат? Магдалена, Петра, Трајче и Симона за време на Кампот за медиумска писменост до 15 до 18 јануари излегоа на улиците во Охрид да видат како туризмот влијае врз животната средина.

Видеото беше изработено на Кампот за медиумска писменост што го организираше Институтот за комуникациски студии во рамки на проектот „Користи факти“.

Автори:
Магдалена Тасева, СОУ „Св. Кирил и Методиј”- Неготино
Петра Митовска, ОУ „Исмаил Ќемали“ – Скопје
Симона Ристовска СОУ „Св. Кирил и Методиј”- Неготино
Трајче Паланков, СОУ „Св. Кирил и Методиј”- Неготино