Активирај се | Создадено од вас |

Моќта на технологијата за да се „спакува“ ТВ прилог

Како со малку зборови да се каже многу, како изгледа да се известува од терен и како да се користи моќта на технологијата за да се „спакува“ ТВ прилог? Погледнете од искуството на студентот Стефан Атанасовски Трајковиќ кој беше еден месец на пракса во редакцијата на МТВ1 преку Мастер часовите за медиуми и новинарство.