Активирај се | Создадено од вас |

Неизвесна реакција на една дружба

feat-img

Двajца другари играат со фризби во парк. Забавно е, но одеднаш едниот силно го фрла фризбито кон другиот, го удира по главата и паѓа наземи. Фрлачот се запрепастува и го фаќа паника, загрижен за својот другар. Но каква реакција ќе добие? Зависи од контекстот кој во видеото го направија средношколците Андреј, Антеа, Елеонора, Тео и Теона.