Активирај се | Создадено од вас |

Од напуштена печатница до фитнес сала

feat-img

Како една стара печатница може да стане модерна и урбана теретана? Каролина Ѓурковска и Николина Стојановска преку овој пример сакаат да ги мотивираат оние кои се помалку храбри да започнат сопствен бизнис, тоа да го сторат и дека можат да ги остварат своите соништа со работа и верба во себе.

 

Видеото е изработено како завршна задача на мастер часовите за медиуми и новинарство, организирани од Институтот за комуникациски студии и ИРЕКС во рамките на проектот на УСАИД за медиумска писменост „Младите размислуваат“.