Активирај се | Создадено од вас |

Охрид надвор од туристичка сезона

feat-img

Кјара, Марија, Мелани и Стефанија прошетаа низ охридските улици да видат каква забава нуди Охрид надвор од туристичка сезона, а што најдоа погледнете во нивното видео.

Видеото беше изработено на Кампот за медиумска писменост што го организираше Институтот за комуникациски студии во рамки на проектот „Користи факти“.

Автори:

Мелани Сарагинова, СОУ „Кочо Рацин“, Велес
Стефанија Јакимовска, СОУ „Кочо Рацин“, Велес
Марија Лазева, СОУ Кочо Рацин, Свети Николе
Кјара Ивановска, СОУ Кочо Рацин, Свети Николе