Активирај се | Создадено од вас |

Поинаква кафе средба

feat-img

Девојка седи сама на маса, анксиозна е и нервозна. Во исто време, на автобуска станица момче нестрпливо чека автобус, се нервира што доцни. Се разгневува и заминува од автобуската трчајќи. Девојката која го чека погледнува кон улицата од која што треба да дојде момчето. Празна е, но одеднаш… Погледнете што може да се случи ако се смени контeкстот на оваа приказна. Видеото е на средношколците Давид, Далиа, Елена и Стефан.