Активирај се | Создадено од вас |

Во пикселизиран свет

feat-img

Девојка наоѓа очила во парк. Ги става на очи и одеднаш го гледа целиот свет како да е пикселизиран во видео игра. Што се гледа со моќта на очилата? Може да има неколку опции кои зависат од контекстот кој во ова видео го креираа средношколците Ева, Уна, Теодора, Галена и Давид.