Анализирај |

Шест совети како да се заштитиме од манипулациите

feat-img

Институтот за комуникациски студии ви ја претставува втората епизода со нашиот суперхерој Новко. Никој не сака да биде изманипулиран од медиумите, а Новко во оваа епизода ни нуди и шест совети како да се заштитиме од манипулациите.