Анализирај

Внимавај, пропаганда!

feat-img

Во третата епизода, нашите новинарски херои влегуваат во Бирото за пропаганда и ни ги откриваат алатките кои пропагандата ги користи при манипулација на граѓаните.

Албанска верзија