Анализирај |

Жртва на лажна вест

feat-img

Локален ТВ канал објавува дека контролата на летање во Белград не можела да воспостави комуникација со пилотите на авионот на една странска компанија на релација Скопје – Виена и има сомневања дека се работи за киднапирање. А во тој авион твои најблиски роднини! Пот те облива во секундата и во паника излетуваш од дома по пижами во правец Скопски аеродром. Стигнуваш на аеродромот, сосема избезумена, а во меѓувреме ТВ каналот им се извинил на гледачите поради погрешно пренесената вест според која станувало збор за авионот на релација Софија – Виена. И сега чаре?