Активирај се | Создадено од вас

Балканското општество инспирација за романот „Савевски“- Интервју со писателката Анастасија Лефкоска

27.12.2023 год. | 3 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

Шопов – безвременскиот поет на вечноста

26.12.2023 год. | 3 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

ПроСко – Сос на пријателството

20.12.2023 год. | 3 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

Трета награда за драмската група „Дон Кихот“ на фестивалот  во Бугарија

19.12.2023 год. | < 1 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

Низ призмата на правата на децата одбележан Светскиот ден на децата

18.12.2023 год. | < 1 мин. читање

Спортските шампиони од СОУ ,,Богданци”
Активирај се | Создадено од вас

Спортските шампиони од СОУ ,,Богданци”

13.12.2023 год. | 3 мин. читање

Велосипед или автомобил - кој е подобар транспорт до училиште?
Активирај се | Создадено од вас

Велосипед или автомобил – кој е подобар за транспорт до училиште?

6.12.2023 год. | 3 мин. читање

Активирај се | Создадено од вас

Мини паметен пластеник – нова и поевтина верзија на стаклената градина

27.11.2023 год. | < 1 мин. читање

70 години гимназиско образование во Гевгелија
Активирај се | Создадено од вас

70 ГОДИНИ ГИМНАЗИСКО ОБРАЗОВАНИЕ ВО ГЕВГЕЛИЈА

23.11.2023 год. | < 1 мин. читање