ikt-mlad-rab
Активирај се | Создадено од вас

Со ИКТ до подобра младинска работа

18.02.2015 год. | < 1 мин. читање

jbt-chas-privatnost
Активирај се | Создадено од вас

Час по приватност во „Јосип Броз Тито“

18.02.2015 год. | < 1 мин. читање

amanet
Активирај се | Создадено од вас

Документарен филм и „Аманет“ од битолското економски училиште

18.02.2015 год. | < 1 мин. читање

slobodanka-cicevska
Активирај се | Создадено од вас

Слободанка Чичевска, актерка: Драга ми е работата со учениците од велешката гимназија

18.02.2015 год. | 3 мин. читање

iva-spasovska
Активирај се | Создадено од вас

Ива Спасовска, моден дизајнер: Креирам и остварувам

18.02.2015 год. | 2 мин. читање

ognen-
Активирај се | Создадено од вас

Огнен Јанески, ТВ водител: Младите можат да ги променат општествените случувања

20.01.2015 год. | 6 мин. читање

caj-gpetrov
Активирај се | Создадено од вас

Средношколци делеа топол чај на жителите на Ѓорче Петров

12.01.2015 год. | < 1 мин. читање

cvetni-aranzmani1
Активирај се | Создадено од вас

Цветни аранжмани и виртуелни експерименти по физика во „Георги Димитров“

26.12.2014 год. | 2 мин. читање

arseni-jovkov
Активирај се | Создадено од вас

Четврта традиционална претстава на „Арсени Јовков“

26.12.2014 год. | < 1 мин. читање