multimedijalci
Активирај се | Создадено од вас

Мултимедијалци снимаат 12 филмови

26.12.2014 год. | < 1 мин. читање

ivanov-elektrotehnika
Активирај се | Создадено од вас

Електротехниката го заинтересира и претседателот Иванов

17.12.2014 год. | < 1 мин. читање

filozof
Активирај се | Создадено од вас

Философски молк и книжевна дискусија

17.12.2014 год. | < 1 мин. читање

gjorgji-hiv
Активирај се | Создадено од вас

Средношколците од „Георги Димитров“ во борба против ХИВ

17.12.2014 год. | < 1 мин. читање

flaeri-za-zasteda-na-voda-i-energija
Активирај се | Создадено од вас

Средношколци промовираа поквалитетно функционирање на Скопје

17.12.2014 год. | < 1 мин. читање

mediumski-den
Активирај се | Создадено од вас

Медиумскиот ден вклучи стотина средношколци во медиумите

15.12.2014 год. | 2 мин. читање

zoi-blaz1
Активирај се | Создадено од вас

Зои Блаж, пејачка: Сé се сведува на 1% талент и 99% работа

15.12.2014 год. | 2 мин. читање

diskriminacija-gimnazijalci
Активирај се | Создадено од вас

Дискриминацијата на гимназијалците

15.12.2014 год. | 2 мин. читање

mia-georgievska
Активирај се | Создадено од вас

УЧИЛИШЕН МАНИФЕСТ – Од аспект на модерните бубалици на „ЈБТ“

11.12.2014 год. | 3 мин. читање