Фолклорот е чувар на идентитетот на еден народ

Фолклорот е чувар на идентитетот на еден народ

Активирај се | Создадено од вас

26.04.2024 год. | 3 мин. читање

Женскиот тим на СОУ „Јосиф Јосифовски“ од Гевгелија освои прво место на регионалниот натпревар во Велес

Женскиот тим на СОУ „Јосиф Јосифовски“ од Гевгелија освои прво место на регионалниот натпревар во Велес

Активирај се | Создадено од вас

19.04.2024 год. | < 1 мин. читање

Писменоста на иднината - клучна компетентност за поединците и општествата да напредуваат во 21 век

Писменоста на иднината – клучна компетентност за поединците и општествата да напредуваат во 21 век

Активирај се | Создадено од вас

15.04.2024 год. | 4 мин. читање

Безбедноста на младите во Скопје

Безбедноста на младите во Скопје

Активирај се | Создадено од вас

9.04.2024 год. | 3 мин. читање

Во Скопје нема албанска книжарница

Во Скопје нема албанска книжарница

Активирај се | Создадено од вас

8.04.2024 год. | 4 мин. читање

„Еве ти пари, заврши ми работа“ – Може ли Македонија да стане држава без корупција?

Активирај се | Создадено од вас

4.04.2024 год. | 4 мин. читање

Студентски дом „Гоце Делчев“ - подобрени услови, зголемен непотизам

Студентски дом „Гоце Делчев“ – подобрени услови, зголемен непотизам

Активирај се | Создадено од вас

3.04.2024 год. | 5 мин. читање

Средношколците учат да „намирисаат“ медиумска лага

Активирај се | Создадено од вас

3.04.2024 год. | 6 мин. читање

Со претставата „И сега, што правиме“ заврши проектот за медиумска писменост „Јас=Медиум“

Со претставата „И сега, што правиме“ заврши проектот за медиумска писменост „Јас=Медиум“

Активирај се | Создадено од вас

2.04.2024 год. | 2 мин. читање