etuc-slov

Ученици од електротехничкото училиште „Михајло Пупин“ на обука во Словенија

Активирај се | Создадено од вас

23.02.2015 год. | < 1 мин. читање

pretpriemacka-poseta-prilep

Претприемничка посета на Прилеп

Активирај се | Создадено од вас

18.02.2015 год. | < 1 мин. читање

ikt-mlad-rab

Со ИКТ до подобра младинска работа

Активирај се | Создадено од вас

18.02.2015 год. | < 1 мин. читање

jbt-chas-privatnost

Час по приватност во „Јосип Броз Тито“

Активирај се | Создадено од вас

18.02.2015 год. | < 1 мин. читање

amanet

Документарен филм и „Аманет“ од битолското економски училиште

Активирај се | Создадено од вас

18.02.2015 год. | < 1 мин. читање

slobodanka-cicevska

Слободанка Чичевска, актерка: Драга ми е работата со учениците од велешката гимназија

Активирај се | Создадено од вас

18.02.2015 год. | 3 мин. читање

iva-spasovska

Ива Спасовска, моден дизајнер: Креирам и остварувам

Активирај се | Создадено од вас

18.02.2015 год. | 2 мин. читање

ognen-

Огнен Јанески, ТВ водител: Младите можат да ги променат општествените случувања

Активирај се | Создадено од вас

20.01.2015 год. | 6 мин. читање

caj-gpetrov

Средношколци делеа топол чај на жителите на Ѓорче Петров

Активирај се | Создадено од вас

12.01.2015 год. | < 1 мин. читање