ognen-

Огнен Јанески, ТВ водител: Младите можат да ги променат општествените случувања

Активирај се | Создадено од вас

20.01.2015 год. | 6 мин. читање

caj-gpetrov

Средношколци делеа топол чај на жителите на Ѓорче Петров

Активирај се | Создадено од вас

12.01.2015 год. | < 1 мин. читање

koco-racin-volontira

Ученици од „Кочо Рацин“ волонтираа

Активирај се | Создадено од вас

26.12.2014 год. | < 1 мин. читање

cvetni-aranzmani1

Цветни аранжмани и виртуелни експерименти по физика во „Георги Димитров“

Активирај се | Создадено од вас

26.12.2014 год. | 2 мин. читање

arseni-jovkov

Четврта традиционална претстава на „Арсени Јовков“

Активирај се | Создадено од вас

26.12.2014 год. | < 1 мин. читање

algoritam-finki

„Алгоритам“ во ФИНКИ

Активирај се | Создадено од вас

26.12.2014 год. | < 1 мин. читање

snowboard-kid

„Снежниот“ крал на високите планини

Активирај се | Создадено од вас

26.12.2014 год. | 2 мин. читање

dushica-ristovska

Гласни, пијани, оптимисти

Активирај се | Создадено од вас

26.12.2014 год. | 2 мин. читање

hristina-hristovska

Да си одам – да ми биде поубаво!?

Активирај се | Создадено од вас

26.12.2014 год. | 2 мин. читање