beni3

Бени „Нонстоп“: Рокер наместо професор по географија

Активирај се | Создадено од вас

31.10.2014 год. | 4 мин. читање

akterska2

Запис од пејзажот на една актерска душа

Активирај се | Создадено од вас

31.10.2014 год. | 2 мин. читање

profesorkata

Кога „екохоби“ ќе стане стил на живот

Активирај се | Создадено од вас

31.10.2014 год. | 2 мин. читање

jocka1

Од проектна активност, клубот „Јоска“ прераснува во младинско катче

Активирај се | Создадено од вас

31.10.2014 год. | 2 мин. читање

jbt-mal-sve

Скопското училиште „Јосип Броз Тито“ е мал свет за средношколците

Активирај се | Создадено од вас

31.10.2014 год. | 2 мин. читање

tunis-pretstava

Театарска претстава на „Корчагинци“ и средношколци од Тунис

Активирај се | Создадено од вас

31.10.2014 год. | < 1 мин. читање

kumanovo-st-petersburg

Куманово и Санкт Петербург ги збратимија гимназиите

Активирај се | Создадено од вас

31.10.2014 год. | < 1 мин. читање

lokalna-promena1

Од локална промена до решение на глобални проблеми

Активирај се | Создадено од вас

31.10.2014 год. | 2 мин. читање

horistite-m-acev

Хористите од „Мирче Ацев“ на Интернационален театарски фестивал

Активирај се | Создадено од вас

31.10.2014 год. | < 1 мин. читање