Проблемот со презентацијата на нивото на јавниот долг
Анализирај

Проблемот со презентацијата на нивото на јавниот долг

12.01.2024 год. | 2 мин. читање

Преку пропаганда ни се сервира нездрава храна
Анализирај

Преку пропаганда ни се сервира нездрава храна

26.12.2023 год. | 11 мин. читање

Просечна нето плата
Анализирај

Просечна нето плата: колку е зголемена од лани?

21.12.2023 год. | 3 мин. читање

Анализирај

Право, правда, правичност – навидум слични, а сепак различни

11.12.2023 год. | 6 мин. читање

Анализирај

Реклами за лажни лекови, измами со злоупотреба на имиња на познати лекари 

30.11.2023 год. | 12 мин. читање

Илустрација на која се гледа силуета од војник, а во позадината има разурнат град
Анализирај

Татни воената пропаганда: Од памфлети до воени инфлуенсери и вештачка интелигенција

2.11.2023 год. | 8 мин. читање

Анализирај

Eyetracking: Како да го задржиш читателот на веб?

1.11.2023 год. | 2 мин. читање

Анализирај

Ботови и тролови: натрапници на социјалните медиуми

1.11.2023 год. | 2 мин. читање

Анализирај

Како да прилагодиш текст за првата страница на Гугл?

1.11.2023 год. | 2 мин. читање