demir-hisar

Средношколците од Демир Хисар промовираат хумани и креативни вредности

Низ ходниците

26.12.2014 год. | < 1 мин. читање

Средношколски конкурс за мултимедијални продукти

Низ ходниците

18.12.2014 год. | < 1 мин. читање

МРТ доби благодарница за соработка во проектот „Медиумски ден на средношколците“

Низ ходниците

17.12.2014 год. | < 1 мин. читање

Средношколците ги (де)конструираа медиумите со Телеграф.мк

Низ ходниците

17.12.2014 год. | < 1 мин. читање

Најмногу ни се допадна вашиот краен производ

Низ ходниците

17.12.2014 год. | < 1 мин. читање

Средношколците тешко разликуваат дали една вест е вистинска или „кромид“

Низ ходниците

17.12.2014 год. | < 1 мин. читање

kumanovci1

Кумановските ученици со гордост ја претставуваат гимназијата „Гоце Делчев“

Низ ходниците

26.11.2014 год. | < 1 мин. читање

bogdanci

Средношколци од Богданци освоија први места на Образовното рандеву

Низ ходниците

26.11.2014 год. | < 1 мин. читање

nova-zlato

Златен медал за НОВА на меѓународен фудбалски турнир

Низ ходниците

26.11.2014 год. | < 1 мин. читање