Поинакви три дена во „Карев“

Низ ходниците

5.04.2019 год. | < 1 мин. читање

Ученици од Преспа од стари гуми направија канти за отпадоци

Низ ходниците

5.04.2019 год. | < 1 мин. читање

Учениците од Неготино цртаа графити и мурали на градскиот кеј

Низ ходниците

28.01.2019 год. | < 1 мин. читање

Младите од вардарскиот регион ќе „читаат меѓу редови“ и ќе учат за медиумска писменост

Низ ходниците

28.01.2019 год. | < 1 мин. читање

„Каревци“ после часови делеа бесплатна облека и храна

Низ ходниците

28.01.2019 год. | < 1 мин. читање

120 средношколци пееја божиќни песни во „Винтерленд“

Низ ходниците

28.01.2019 год. | < 1 мин. читање

Час со професорот кој измисли интерактивна училишна табла

Низ ходниците

29.11.2018 год. | 2 мин. читање

Само „Михајло Пупин“ е средно училиште со зелено знаме

Низ ходниците

29.11.2018 год. | < 1 мин. читање

Средношколка од Битола ја доби наградата „млад иноватор“

Низ ходниците

29.11.2018 год. | < 1 мин. читање