ku-bilingvalci

Кумановските „билингвалци“ ја посетија Франција

Низ ходниците

23.02.2015 год. | < 1 мин. читање

zootexna-2015

„Зоотехна 2015“ со нови искуства за средношколците

Низ ходниците

23.02.2015 год. | < 1 мин. читање

Средношколски конкурс „Изрази се преку медиумите“

Низ ходниците

18.02.2015 год. | 3 мин. читање

korcagin-humanitarni

Хуманитарен маркет на корчагинци

Низ ходниците

18.02.2015 год. | < 1 мин. читање

ekskurzija-algo

Незаборавни училишни екскурзии на гимназијата „Алгоритам“

Низ ходниците

18.02.2015 год. | < 1 мин. читање

team

Конкурс на меѓународен училишен натпревар

Низ ходниците

14.01.2015 год. | 2 мин. читање

prva-operska-vecer

Прва ораторска вечер на прилепските гимназијалци

Низ ходниците

26.12.2014 год. | < 1 мин. читање

zimovanje1

Креативноста и социјализацијата да се одлика на зимскиот распуст

Низ ходниците

26.12.2014 год. | 5 мин. читање

kreativen-bt-gimnazija

Музичари, сликари и актери прават креативен хаос во битолската гимназија

Низ ходниците

26.12.2014 год. | 2 мин. читање