mediumski-den

Медиумскиот ден вклучи стотина средношколци во медиумите

Активирај се | Создадено од вас

15.12.2014 год. | 2 мин. читање

zoi-blaz1

Зои Блаж, пејачка: Сé се сведува на 1% талент и 99% работа

Активирај се | Создадено од вас

15.12.2014 год. | 2 мин. читање

diskriminacija-gimnazijalci

Дискриминацијата на гимназијалците

Активирај се | Создадено од вас

15.12.2014 год. | 2 мин. читање

mia-georgievska

УЧИЛИШЕН МАНИФЕСТ – Од аспект на модерните бубалици на „ЈБТ“

Активирај се | Создадено од вас

11.12.2014 год. | 3 мин. читање

ana-jovkovska

Ана Јовковска, новинарка: Малку се храбри јавачи спроти брановите

Активирај се | Создадено од вас

11.12.2014 год. | 4 мин. читање

beka

Интервју со младата поетеса Бека: Знам, многу сонувам

Активирај се | Создадено од вас

11.12.2014 год. | 2 мин. читање

stip-srednos

Штипски средношколци музицираа македонска музика во Истанбул

Активирај се | Создадено од вас

1.12.2014 год. | < 1 мин. читање

ilija-tonevski

Скопје низ моите очи

Активирај се | Создадено од вас

27.11.2014 год. | 4 мин. читање

medium27

Расцепкан наместо обединет средношколски активизам

Активирај се | Создадено од вас

26.11.2014 год. | 5 мин. читање