snowboard-kid

„Снежниот“ крал на високите планини

Активирај се | Создадено од вас

26.12.2014 год. | 2 мин. читање

dushica-ristovska

Гласни, пијани, оптимисти

Активирај се | Создадено од вас

26.12.2014 год. | 2 мин. читање

ivanov-elektrotehnika

Електротехниката го заинтересира и претседателот Иванов

Активирај се | Создадено од вас

17.12.2014 год. | < 1 мин. читање

filozof

Философски молк и книжевна дискусија

Активирај се | Создадено од вас

17.12.2014 год. | < 1 мин. читање

gjorgji-hiv

Средношколците од „Георги Димитров“ во борба против ХИВ

Активирај се | Создадено од вас

17.12.2014 год. | < 1 мин. читање

flaeri-za-zasteda-na-voda-i-energija

Средношколци промовираа поквалитетно функционирање на Скопје

Активирај се | Создадено од вас

17.12.2014 год. | < 1 мин. читање

mediumski-den

Медиумскиот ден вклучи стотина средношколци во медиумите

Активирај се | Создадено од вас

15.12.2014 год. | 2 мин. читање

zoi-blaz1

Зои Блаж, пејачка: Сé се сведува на 1% талент и 99% работа

Активирај се | Создадено од вас

15.12.2014 год. | 2 мин. читање

diskriminacija-gimnazijalci

Дискриминацијата на гимназијалците

Активирај се | Создадено од вас

15.12.2014 год. | 2 мин. читање