monografija-b-miladinovci

Издадена е монографија за „Браќа Миладиновци“

Активирај се | Создадено од вас

4.11.2014 год. | < 1 мин. читање

kariera-centar2

Половина средни училишта немаат кариерни центри

Активирај се | Создадено од вас

31.10.2014 год. | 4 мин. читање

beni3

Бени „Нонстоп“: Рокер наместо професор по географија

Активирај се | Создадено од вас

31.10.2014 год. | 4 мин. читање

akterska2

Запис од пејзажот на една актерска душа

Активирај се | Создадено од вас

31.10.2014 год. | 2 мин. читање

profesorkata

Кога „екохоби“ ќе стане стил на живот

Активирај се | Создадено од вас

31.10.2014 год. | 2 мин. читање

jocka1

Од проектна активност, клубот „Јоска“ прераснува во младинско катче

Активирај се | Создадено од вас

31.10.2014 год. | 2 мин. читање

jbt-mal-sve

Скопското училиште „Јосип Броз Тито“ е мал свет за средношколците

Активирај се | Создадено од вас

31.10.2014 год. | 2 мин. читање

tunis-pretstava

Театарска претстава на „Корчагинци“ и средношколци од Тунис

Активирај се | Создадено од вас

31.10.2014 год. | < 1 мин. читање

kumanovo-st-petersburg

Куманово и Санкт Петербург ги збратимија гимназиите

Активирај се | Создадено од вас

31.10.2014 год. | < 1 мин. читање