d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Избери го вистинскиот социјален медиум за твојата организација

За секоја организација е важно својата работа, постигнатите успеси, активностите и настаните да ги споделува на социјалните медиуми. Но, најчесто се соочуваме со дилемите: кој социјален медиум да го користиме, колку често да  постираме, која е публиката на која и се обраќаме итн. Еве неколку информации кои можеби ќе ви помогнат при изборот.

Видеото е изработено од Институтот за комуникациски студии во рамки на проектот „ДигитАКТ: Комуницирање за промени“.