d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Како да станеш онлајн активист

Искористи го твоето време и енергија за да ги промениш работите! Онлајн активизмот ќе ти помогне да дејствуваш за некој конкретен предлог што е можно побрзо и пошироко. Погледни го видеото за да дознаеш кои алатки можеш да ги користиш за промовирање и застапување на некаков став, или да собереш пари или потписи за некоја акција. #Прашај

Видеото го изработиja Институтот за комуникациски студии и агенцијата New Moment.