d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Одгласот на онлајн говорот на омраза

Говор на омраза на интернет може да биде секоја форма на изразување преку зборови, слики, видео клипови или која било друга форма на онлајн активност. Жртва на говорот на омраза може да секој – и како поединец и како група. Зошто да се бориш против онлјан говорот на омраза и како да препознаеш говор на омраза и злоупотреба на интернет?

Погледни го видеото и #Прашај.