d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Парада на гордоста

Одиш на Парадата на гордоста за да ги поддржиш правата на обесправените малцинства. После постираш фотографии на Фејсбук каде што носиш транспарент – „Права за различните“. На твојот пост, веднаш како рој оси реагираат повеќе именувани и анонимни ликови со навреди од типот: „Смрт за педерите“, „Гејови Гадови“ и сл. И сега чаре?