d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
Image Alt

Фаца на месецот

Минатата недела САД прв пат го прославија Националниот ден за новинска ангажираност (анг. National News Engagement Day). Целта на оваа голема медиумска активност е да се побуди изгубениот интерес на

Кариерата на овој млад господин, почнува да цвета уште од најраното детство. Сите ние го препознаваме како „Ице од Наше маало“, помладите можеби повеќе го знаат како стенд-ап комичар, но

Сарачини: Нашата цел е да се поттикне солидарноста меѓу новинарите „The Reporters“ е единствен новинарски бенд во светот со авторски материјали. Кога зборува за новинарството, неговата крв е немирна како океански

Неговата јасна визија и низата успеси направија  тој да стане синомим за врвен стратег во Европа. Доаѓањето на некогашниот професор по хрватски јазик во „Металург“ значеше испишување нова историја за