d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Кино состанок

Во кино, девојка гледа на часовникот, изнервирана и лута. Во исто време, момче трча по улица испаничено. Доцни. Девојката ѕвони на нејзиниот мобилен. Момчето забележува дека телефонот му ѕвони, но го исклучува и забрзува. Светлата се гасат, филмот почнува. Но, како ќе заврши краткиот филм на средношколците Бојана, Летициа, Марко и Михаил? Зависи од контекстот кој тие го креираа со ова видео.