d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Неизвесна реакција на една дружба

Двajца другари играат со фризби во парк. Забавно е, но одеднаш едниот силно го фрла фризбито кон другиот, го удира по главата и паѓа наземи. Фрлачот се запрепастува и го фаќа паника, загрижен за својот другар. Но каква реакција ќе добие? Зависи од контекстот кој во видеото го направија средношколците Андреј, Антеа, Елеонора, Тео и Теона.