d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Панична ситуација

Момче личи како да поправа некаков предмет, но изгледа анксиозно, испаничено и загрижено. Погледнува во часовникот на ѕидот, ја брише потта од неговото чело. Пред него има бомба со разни жици наоколу. Како ќе заврши паниката? Погледнете каков контекст на видеото му дадоа средношколците Анастасија, Бисера, Поли и Филип.