d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Поинаква кафе средба

Девојка седи сама на маса, анксиозна е и нервозна. Во исто време, на автобуска станица момче нестрпливо чека автобус, се нервира што доцни. Се разгневува и заминува од автобуската трчајќи. Девојката која го чека погледнува кон улицата од која што треба да дојде момчето. Празна е, но одеднаш… Погледнете што може да се случи ако се смени контeкстот на оваа приказна. Видеото е на средношколците Давид, Далиа, Елена и Стефан.